Kuidas sitta peremeest ära tunda.

Päike käib taas kõrgemalt ja sulatab rekordilähedaselt paksu lumekihti jõudsasti. Keegi naljahammas müüs südatalvel lumehange, koos kõike selles sisalduvaga, ühes populaarses kuulutusteportaalis. Nüüdseks kindlasti oma esialgsetest mõõtmetest tublisti tinginud lumehang hakkab oma tegelikku palet kõigile möödujatele avaldama. Ja nagu igal aastal pakub see järjekordselt mitte kõige meeldivamat pilti.

Nimelt on paljud usinad loomaomanikud talviti kutsusi jalutades lootnud lumele, mida taevast ohjeldamatult alla puistati, ning selle võimele katta kinni ebameeldivused, mis maapinnale kukuvad.
Sooviks jätkuvalt loomaomanikele meelde tuletada, et avalikus ruumis lemmikuga jalutades on vaja kindlasti võtta kaasa kotikesed, kuhu korjata teie neljajalgse sõbra tänava äärde poetatud deposiit.
Paljud omanikud peavad seda loomulikuks, kuid paljud jätkuvalt mitte.
Tallinna Pirita linnaosa märgistab hunnikuid väikeste lipukestega, millel kirjad nagu “Sitt, peremees!”; “Sinu tegemata töö?” ja “Kelle pereliige tegi?”, et hoiatada neisse sisseastumise eest.
Tahaks loota, et enda ümbruse väljanägemisest hoolivaid loomaomanikke tekib juurde veelgi kiiremini ning valehäbist saadakse lõpuks üle.
Väljas on taaskord kevad. Rõõmustagem ja proovigem järgmine kord paremini.

www.minuloomakliinik.ee